Over Mij

Ik ben Manon, 36 jaar en moeder van Xavi (8) en Saar (5). Ik heb een lichte verslaving aan chocolade, maar dat wordt er gauw weer af gesport. Zo blijven we in balans. Ik ga graag fietsen of pak een uurtje of 2 in de sportschool. Ik hou van de buitenlucht en ga graag met de kinderen nieuwe plekken ontdekken.
Na ruim 14 jaar als Personal Assistant en Office Manager gewerkt te hebben vond ik het tijd voor wat anders; het plannen van bruiloften.
Ik ben meerdere keren ceremoniemeester geweest op bruiloften maar ik was ook gast. Iedere keer was ik de hele dag bezig met regelen en organiseren dat ik maar weinig mee kreeg van de bruiloft zelf. Ik kreeg wel van de andere gasten lovende complimenten voor mijn taken maar het voelde niet juist.

Door die lovende reacties, ben ik de opleiding tot weddingplanner gestart. Mijn gemiddelde cijfer was een 9,5. Toen kon ik pas echt van mezelf zeggen dat dit vak mij wel ligt. Het tot 1 plaatje brengen op de bruiloft zelf, daar geniet ik van. Zo mooi om te zien! Jullie ideeën tot een geheel brengen, jullie daar van zien genieten maakt mij een gelukkig mens.

Ik zit nooit stil, ben altijd bezig en toch kom ik rustig over. Ik bewaak het overzicht en zie gauw of er nog iets gebeuren moet. Ik ben gek op lekkere wijnen en vind het heerlijk om lang na te tafelen.

Kan jij je hier in vinden, dan ben ik jullie weddingplanner.