Weddingplanner

In eerste instantie lijkt het organiseren van een bruiloft niet veel werk. Maar geloof mij en alle getrouwde stellen; je verkijkt je er zo erg op! Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken en er gaat heel veel tijd in zitten. Naast een drukke baan is dat een hele opgave. Laat mij jullie helpen jullie droom bruiloft waar te maken.

Je zult je misschien afvragen welke taken ik dan allemaal kan uitvoeren. De taken van een weddingplanner zijn heel divers en volledig af te stemmen op de vraag van het bruidspaar. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een overzichtelijk en gedetailleerd draaiboek, de zoektocht naar de beste leveranciers, onderhandelingen met deze leveranciers, gastenlijstbeheer, styling advies en de organisatie van hotelovernachtingen. Dit is overigens niet het enigste. Ook aan het logistieke plan wordt door een weddingplanner aan gewerkt.

Ik houdt alle deadlines in de gaten en breng jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Kortom ik organiseer en structureer, zodat jullie geen onnodige tijd kwijt zijn aan lange zoektochten en randzaken waarmee je je bij de planning van een huwelijk liever niet wil bezighouden.

 Ik werk op basis van een uurtarief €75 incl. BTW

Door te kiezen voor mij als Weddingplanner wordt alles voor je geregeld en hoe je zelf nergens meer aan te denken. Jullie maken de uiteindelijke keuzes, ik regel al het andere. Ik vind het belangrijk als er een wederzijdse klik is. Aan een kennismakinggesprek zitten geen kosten verbonden. In dit gesprek bespreken we samen waar jullie mijn hulp bij kunnen gebruiken.