Ceremoniemeester

Natuurlijk is het een eer om als ceremoniemeester gevraagd te worden. Maar hebben jullie er ook aan gedacht dat dit beste en belastende taak is voor vrienden en/of familie? Zij krijgen niets mee van jullie trouwdag omdat ze aan het regelen en organiseren zijn. Wil je dat iedere gast kan genieten van jullie dag en dat alles perfect verloopt? Schakel mij dan in als Professioneel Ceremoniemeester.

Ik ben verantwoordelijk voor de op- en afbouw van het huwelijk. Ik zorg voor de ontvangst van de leveranciers en gasten. Achter de schermen wordt jullie planning op professionele wijze door mij uitgevoerd. Dit zal niet alleen jullie maar ook jullie dierbaren veel rust geven. Ik zorg er voor dat jullie gasten niets van het feest zullen missen.

Ik werk op basis van een uurtarief van €75 incl. BTW.

Zien jullie ook graag dat jullie gasten welkom worden geheten, eventuele speeches worden geïntroduceerd en dat de gasten op het juiste moment richting de volgende activiteit worden bewogen? Met deze taken heb ik veel ervaring. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Aan een kennismakinggesprek zitten geen kosten verbonden. In dit gesprek bespreken we samen waar jullie mijn hulp bij kunnen gebruiken.